Med Sjömarkens Byggsystem har du full flexibilitet att få ditt hus precis som du vill ha det. Vi erbjuder en modern och rationell metod att bygga välisolerade och energisnåla hus, helt efter Dina önskemål. Underlag i form av egna ritningar, skisser, foton eller arkitektritat spelar ingen roll, vi konstruerar exakt det hus Du vill ha. Vi är måna om att våra kunder ska få den design och funktion de vill ha i sina hus samtidigt som huset och byggandet är energi- och kostnadseffektivt. Ett välisolerat hus med genomtänkta konstruktioner och materialval, ger hög boendekomfort och låga energikostnader. Med vårt byggsystem ligger vi i framkant när det gäller kunskap avseende framförallt isolering, täthet och fuktsäkerhet.

Byggsystemet medger öppna lösningar med långa spännvidder, stödjer både dig med höga krav på energiprestanda och dig som önskar tunnare konstruktioner. Vi ser till att det blir bra för alla så att budget, konstruktion och specifika önskemål fogas samman till ett slutresultat som alla är nöjda med. Det är vår styrka som vi ser det – förmågan att anpassa. Ett flexibelt byggsystem som ger frihet, både för kunderna i deras val och för oss i vårt arbete.

Vi är helt flexibla och anpassar oss till kundens önskemål och projektets förutsättningar. Vanligast är villor med platta på mark men vi löser även konstruktioner med torpargrund eller källare. Vi gör tillbyggnader och påbyggnader till redan befintliga hus. Vi arbetar även med flervåningshus, parhus och lägenhetshus.

Så om Du vill få ditt projekt precis som du vill ha det – välj vårt byggsystem!