Vi på Sjömarkens Byggsystem är ju redan övertygade om hur bra vårt byggsystem är. Därför är det extra positivt att få det bekräftat när alla våra nöjda kunder vill rekommendera oss till andra.


Fördelen med Sjömarkens Byggsystem är att beställaren får full frihet att designa huset som man själv vill ha det och får sedan detaljerade konstruktionsritningar och en datamodell som gör det väldigt enkelt att sätta upp stommen.

Lättreglarna gör att stommen blir lätt och därför möjlig att resa till stor del för hand. Isoleringsmetoden med lösull i både väggar och tak gör att det går väldigt fort att huset blir isolerat och det blir inga köldbryggor.

Medarbetarna på Sjömarkens Byggsystem är lätta att ha att göra med och hjälper till att hitta de bästa lösningarna! Jag skulle definitivt rekommendera Sjömarkens Byggsystem till alla som vill bygga villa!

Detta är ett utdrag från bloggen för Villa Kavat. Byggherren Katja Svanberg arbetar på Sweco och är bland annat certifierad kontrollansvarig. Hon valde att bygga sitt drömhus med Sjömarkens Byggsystem.


lars_goran_nilsson_olsfors

Precis efter stomresningen konstaterar Lars-Göran att allt har passat perfekt. Han undrar varför någon skulle välja det gamla sättet att bygga på (vanligt virke). ”Allt är ju så rakt nu, man behöver ju inte justera för vridet trävirke. Innan jag bestämde mig för Sjömarkens Byggsystem, kontaktade jag flera byggare som uppfört med systemet och alla gav det bara lovord. Nu förstår jag varför!”

Lars-Göran Nilsson, Olsfors


Jomansson_nojd1

”Det är enkelt och prisvärt att bygga ett energieffektivt hus med Sjömarkens Byggsystem. Allt kom färdigkapat och sen var det bara att montera ihop det. Jag har byggt det mesta själv eller med hjälp av släkt och vänner. Är speciellt nöjd med täthetsprovningen på 0,08 l/m²s, vilket är nästan 4 gånger bättre än kravet för passivhus!!

Daniel Jomansson, Floda


Läs vad fler av våra kunder tycker genom att välja i menyn till vänster.

Kontakta oss