Goodfeel_Passivhus_Laettbalk_2009_Christenson_Vara17Husbyggsatsen är basen i vårt erbjudande och vänder sig till dig som vill bygga själv eller har kontakt med ett byggföretag som ska bygga åt dig. Byggsatsen innefattar en exaktkapad stomme med energieffektiv konstruktion som ger ett välisolerat och energisnålt boende. Du bestämmer helt enkelt vilket hus du vill ha varefter vi tar fram en byggsats baserad på dina specifikationer. Detta alternativ ger dig alla fördelar med vårt system samtidigt som du kan bygga på ditt sätt.

När man planerar för att bygga ett lösvirkeshus – då är Sjömarkens Byggsystem perfekt för självbyggaren! Det unika med byggsystemet är att det kombinerar fördelarna med färdiga konstruktions- och detaljlösningar med fördelarna att uppföra bygget på plats.

Färdigdimensionerade konstruktioner

arturas_snickare_ritningarIstället för att bygga ett lösvirkeshus utifrån knapphändiga bygglovsritningar, ger vårt byggsystem byggaren färdigdimensionerade konstruktioner och måttsatta arbetsritningar. På arbetsritningarna är varje regel numrerad med samma nummer som de färdigkapade reglarna som ligger i paketen och levereras till byggarbetsplatsen. Varje regel är alltså numrerad och exaktkapad till rätt längd. Nu är det bara att montera ihop varje vägg utifrån arbetsritningarna. Det har aldrig varit lättare att bygga!